MANİSA / GÖLMARMARA - Kayapınar Şehit Adnan Ceylan İlkokulu

Kayapınar Şehit Adnan Ceylan İlkokulu

Kayapınar Mahallesi Karayağız Caddesi No5 Gölmarmara/MANİSA
Vizyon
Atatürk İlke Ve İnkilaplarına Bağlı, Kariyer Sahibi Olabilen, Kendine Güvenen, Aktif, Sorumluluk Sahibi, Kültürel Değerleri Benimseyen, Yeniliklere Açık, Hoşgörülü, Eğitim Öğretime Önem Veren, En Az Bir Yabancı Dil Bilen, Sosyal Değişime Ayak Uydurabilen Liderler Yetiştirmek. Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, okulumuzda her gün daha iyiye ulaşmak için, her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Milli Değerlere Önem Veren, Vatanını ve Milletini Seven, Teknolojiyi İyi Kullana Bilen, 21. Yüzyılın İhtiyaçlarına Cevap Verebilen, Atatürkçü, Çağdaş, Öğ- rencileri Geleceğe Hazırlayan, İnsan Haklarına Saygılı, Demokratik, Ekip Çalışmasına Yatkın, Kendine Güvenen, Öz Değerleri Benliğinde Bütünleştiren, Bilen Birey Olmalarını Sağlamak.
Kayapınar mahallesi Karayağız caddesi no:5 Gölmarmara
İl merkezine 50 km İlçe merkezindedir